Executive Search
Chefsrekrytering


Låt Sveriges mest erfarna konsulter hjälpa dig att hitta den kompetens du behöver.

Våra konsulter Executive Search Management Audit Advisory

”Fundamentet som ett framgångsrikt ledarskap vilar på är kunskap.”

Johan Rehn

Partner

”Ledarskap handlar om att få andra att göra underverk. I vårt nätverk finns ledarna som åstadkommer det.”

Monika Hammarbäck

Partner

”Vi har ett rådgivande förhållningssätt mot våra kunder. Advice Executive Search kopplar resultatförväntningar till tydliga krav på kompetens och personlig förmåga."

Ellika Björner Sehlström

Partner

”Vi driver och projektleder våra rekryteringsuppdrag mot en tydlig tidsplan i nära dialog med våra uppdragsgivare. Våra kunder uppfattar oss som personliga och starkt engagerade."

Göran Fieber

Partner

"Förmågan och erfarenheten av att identifiera kandidater med unika kompetenser, som inte är aktivt arbetssökande, är avgörande för vår framgång i Executive Search-rekrytering."

Marcus Tingland

VD & Partner

sv
sv
Tack för din intresseanmälan
Hej, Tack för din intresseanmälan. Vi kommer att göra ett första urval inom kort och återkommer till dig längre fram i processen. Du är välkommen att höra av dig om du har några frågor! Vänliga hälsningar, Advice Executive Search
Tack för din intresseanmälan
Hej, Tack för ditt CV. Vi sparar dina handlingar i vår databas där du kommer att finnas sökbar för våra konsulter i kommande uppdrag. Gå gärna in på vår hemsida, www.advice-es.com, med jämna mellanrum där vi exponerar några av de uppdrag vi arbetar med. Vänliga hälsningar, Advice Executive Search