Executive Search


Låt Sveriges mest erfarna konsulter hjälpa dig hitta den kompetens du behöver.

Varför Executive Search?


Executive Search används för att rekrytera ledare och nyckelpersoner som snabbt och framgångsrikt ska bidra till resultat, förändring och utveckling.

Executive Search-konsulter har stor insikt i uppdragsgivarens bransch och sätter sig in i verksamhetens strategiska mål och utmaningar. Genom etablerade kandidatnätverk, noggrann och systematisk research säkerställs att uppdragsgivaren kommer i kontakt med de mest lämpliga kandidaterna.

Executive Search-företaget arbetar i ett nära och exklusivt samarbete med sina uppdragsgivare och agerar som proaktiva rådgivare i rekryteringsprocessens samtliga moment.

Vidare använder man sig av beprövade metoder för att säkerställa att den person som anställs har de personliga kvaliteter som krävs för att lyckas i den nya rollen.

Executive Search används vid rekrytering av företagsledare, ledningsgruppsbefattningar, seniora specialister men också vid styrelserekrytering.

Därför Advice Executive Search


Hos oss möter du ett erfaret och engagerat team!

Hos Advice Executive Search finns ett antal av de mest erfarna konsulterna i Sverige.

Vi kombinerar verksamhetsinsikt och grundliga förberedelser tillsammans med er för att säkerställa bästa möjliga rekrytering.  Vi har under snart två decennier byggt upp ett kandidatnätverk som tillsammans med vår noggranna och beprövade research ger möjligheten för er att komma i kontakt med de personer som är mest intressanta för er.

I vårt uppdrag ingår också att göra noggranna bedömningar av kompetens och personlig potential hos slutkandidaterna så att ni är säkra på att den person ni anställer gör den skillnad som ni behöver.

Vår systematiska uppföljning av våra uppdrag visar att mer än 90% av de chefsanställningar vi medverkar till motsvarar eller överträffar ställda krav.

 

 

Bli en del av vårt nätverk
sv
sv
Tack för din intresseanmälan
Hej, Tack för din intresseanmälan. Vi kommer att göra ett första urval inom kort och återkommer till dig längre fram i processen. Du är välkommen att höra av dig om du har några frågor! Vänliga hälsningar, Advice Executive Search
Tack för din intresseanmälan
Hej, Tack för ditt CV. Vi sparar dina handlingar i vår databas där du kommer att finnas sökbar för våra konsulter i kommande uppdrag. Gå gärna in på vår hemsida, www.advice-es.com, med jämna mellanrum där vi exponerar några av de uppdrag vi arbetar med. Vänliga hälsningar, Advice Executive Search