Gör så här


Skicka in din anmälan till vårt kandidatnätverk genom att fylla i dina personuppgifter, bifoga cv och personligt brev samt avsluta med att klicka i att du godkänner att vi sparar dina personuppgifter.

Om din anmälan till vårt nätverk sker i samband med en befattning på vår hemsida eller i en platsannons kommer vi att inkludera dig i denna rekryteringsprocess och hålla dig uppdaterad.

Genom att godkänna att vi sparar dina personuppgifter samtycker du till att dessa kan användas av oss i rekryteringssammanhang. Du kan när som helst meddela oss om du inte längre vill spara dina personuppgifter hos oss och vi kommer då radera dig från vårt kandidatnätverk. Dina personuppgifter används enbart i rekryteringssammanhang och finns endast tillgängliga för våra research- och rekryteringskonsulter samt, om du blir aktuell i en rekrytering, även berörd uppdragsgivare.

Om du vill läsa mer om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter – klicka på knappen nedan!

Vi skyddar dina personuppgifter

Advice Executive Search arbetar strikt enligt de GDPR-regler som infördes 25 maj år 2018 och är personuppgiftsansvarig, d.v.s.  fullt ansvariga för hur dina personuppgifter hanteras. Som kandidat kan du vara helt trygg i att samtliga personuppgifter är säkra hos oss, då de enbart används i rekryteringssammanhang och givetvis endast finns tillgängliga för våra research- och rekryteringskonsulter samt, om du blir aktuell i en rekrytering, även berörd uppdragsgivare.

För oss är det av största vikt att du som kandidat känner dig trygg med att lämna dina personuppgifter till oss. Vi arbetar därför utifrån ett antal utgångspunkter i hanteringen av dessa:

  • Vi sparar endast dina personuppgifter om du har samtyckt till detta.
  • Vi lämnar aldrig ut information externt utan ditt samtycke (ett tillfälle när det kan vara aktuellt är t.ex. att delge ditt CV till den uppdragsgivare där du är aktuell i en rekrytering)
  • Om du inte längre vill lagra information i vårt kandidatnätverk raderar vi all information inom två veckor (undantag vid semestertider då fyra veckor gäller) och du får därefter en bekräftelse på att detta är gjort.
  • Vid behov/önskemål från din sida kan vi även ändra uppgifter som är felaktiga, missvisande eller ofullständiga. Även detta utförs inom två veckor (undantag vid semestertider då fyra veckor gäller) och du får därefter en bekräftelse på att detta är gjort.
  • Det är endast våra research- och rekryteringskonsulter som har tillgång till informationen (berörd uppdragsgivare kan även delges detta om du är aktuell i en rekrytering) och den används givetvis enbart i rekryteringssammanhang.

Om eller när du inte längre vill finnas kvar i vårt kandidatnätverk kan du maila detta till info@advice-es.com. För att vi ska kunna säkerställa att du är den du uppger dig för att vara måste du även bifoga kopia på en ID-handling (t.ex. körkort eller pass). På samma sätt meddelar du oss om du vill uppdatera dina uppgifter. För frågor om detta är du även välkommen att ringa oss på tfn. 08- 545 497 00.

Vill du läsa mer om hur vi arbetar med att skydda dina persondata kan du läsa mer här.


Stäng
Läs mer
sv
sv
Tack för din intresseanmälan
Hej, Tack för din intresseanmälan. Vi kommer att göra ett första urval inom kort och återkommer till dig längre fram i processen. Du är välkommen att höra av dig om du har några frågor! Vänliga hälsningar, Advice Executive Search
Tack för din intresseanmälan
Hej, Tack för ditt CV. Vi sparar dina handlingar i vår databas där du kommer att finnas sökbar för våra konsulter i kommande uppdrag. Gå gärna in på vår hemsida, www.advice-es.com, med jämna mellanrum där vi exponerar några av de uppdrag vi arbetar med. Vänliga hälsningar, Advice Executive Search