Projektutvecklare


Danderyds kommun har som målsättning att bygga 1000 nya bostäder under pågående mandatperiod, samt fortsätta utbyggnadstakten framöver. Pågående utredningsarbete om tunnelförläggning av E18 kan också leda till en stor bostadsproduktion inom kommunen.

Som projektutvecklare kommer du i huvudsak med att projektleda och handlägga projekt i tidiga skeden. Detta innebär bland annat att lösa kommunens behov av lokaler för kommunal service såsom skolplatser, vård- och omsorg och inom kultur- och fritidsverksamheten. Arbetet handlar om att skapa förutsättningar för ny bebyggelse som behövs för att klara kommunens behov/uppgift att tillhandahålla exempelvis byggnader för skolverksamhet.

Vi söker dig som är utbildad inom fastighetsekonomi, lantmätare eller motsvarande och har relevant erfarenhet inom området. Du har arbetat minst 3 år med kvalificerade frågor inom exploatering och eller fastighetsstrategiska frågor. Som projektutvecklare ställs det stora krav på att ha en hög grad av självständighet i arbetet och insikt om den professionella rollen i en politiskt styrd organisation.

sv
sv
Tack för din intresseanmälan
Hej, Tack för din intresseanmälan. Vi kommer att göra ett första urval inom kort och återkommer till dig längre fram i processen. Du är välkommen att höra av dig om du har några frågor! Vänliga hälsningar, Advice Executive Search
Tack för din intresseanmälan
Hej, Tack för ditt CV. Vi sparar dina handlingar i vår databas där du kommer att finnas sökbar för våra konsulter i kommande uppdrag. Gå gärna in på vår hemsida, www.advice-es.com, med jämna mellanrum där vi exponerar några av de uppdrag vi arbetar med. Vänliga hälsningar, Advice Executive Search